• English
  • (m:) +385 49 461 301
    (f:) +385 49 461 337
  • Josipa Kraša 3, 49247 Zlatar
    Bistrica, Hrvatska

Kvaliteta

Kvaliteta kao ključ uspjeha

Kvaliteta je odavno postala odlučujući faktor opstanka na tržištu. Zato El-Set posebnu pozornost posvećuje kvaliteti. Tijekom godina profesionalno i sustavno radimo na razvoju i primjeni sustava kvalitete koji se temelji na zahtjevima naših kupaca i primjeni najnovijih svjetskih standarda i modela.

U našem fokusu je: kvaliteta u svakoj od naših aktivnosti. Svaki je zaposlenik odgovoran za kvalitetu svoga rada. Svaki član tima, izbor sustava, komponenti i opreme, postupak, proces i odluka usredotočeni su na kvalitetu.

Naša smjernica je: Kroz samoprocjenu do trajnih poboljšanja. To znači da su znanje o vlastitim snagama i slabostima te poznavanje postignuća konkurenata i najbolje svjetske prakse postali temelj i poticaj za stalno poboljšanje vlastitog rada. Rezultati su slijedili takav pristup: El-Set postiže najviši rang dobavljača za neke od naših kupaca.

Navedeno dokazuje da je El-Set poduzeće u kojem je kultura kvalitete u potpunosti ugrađena i čini sastavni dio svakodnevnih aktivnosti i ponašanja. To je jamstvo da El-Set može ispuniti svoju osnovnu zadaću: zadovoljiti i nadmašiti želje, potrebe i očekivanja kupaca.


Politika kvalitete

Naše namjere i predanost kvaliteti, Uprava El-Set-a utvrdila je Politikom kvalitete koja je temelj za definiranje naše strategije i ciljeva. Kroz temeljna načela kvalitete definirali smo ciljeve koji našu viziju i misiju pretvaraju u konkretne i ostvarive aktivnosti.

Najvažniji stupovi naše politike kvalitete su: usredotočenost na kupca, procesni pristup, uključenost svih zaposlenika, kontinuirano poboljšanje, zadovoljstvo svih zainteresiranih strana, s glavnim ciljem „0“ pogreške u svakom poslu.


Zadovoljstvo kupca

Želimo biti ozbiljan dobavljač našim kupcima koji se na nas mogu osloniti na “duge staz”. Zadovoljan kupac je naš prioritet.

Čujemo i razumijemo što je naš kupac ima za reći i pružamo mu troškovnu prednost, vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i fleksibilnost u isporukama i izvanrednu uslugu. Zauzvrat od njih dobivamo povjerenje, što dokazuju naše dugoročne suradnje.

Kako bi našim kupcima osigurali isplativost i pomogli da steknu konkurentu prednost, svakodnevno nastojimo povećati konkurentnost tražeći konkurentnija rješenja i povećavajući učinkovitost svih poslovnih procesa.

Pratimo zadovoljstvo kupca kao njegovu percepciju razine na kojoj su ispunjeni njihovi zahtjevi.


Certifikati

Quality Management System ISO 9001

El-Set pridaje glavnu važnost kvaliteti.  Primjenom, održavanjem i poboljšanjem sustava upravljanja kvalitetom, naš uspjeh je sigurniji. Stoga je El-Set uspostavio održivi sustav kvalitete odmah nakon osnivanja.

U srpnju 2007. El-Set je dobio ISO 9001 certifikat sustava upravljanja kvalitetom, što dokazuje da je sposoban ispuniti sve zahtjeve tržišta.


Standardi

Sigurnost na radu i zaštita okoliša

Posvećeni smo poštivanju svih zakonskih propisa koji se odnose na okoliš, zdravlje i sigurnost na radu, nastojeći izbjeći bilo kakve negativne učinke na ljude i okoliš odgovarajućom organizacijom i zaštitom okoliša u poduzeću. Zato smo implementirali i nastavljamo razvijati sustav upravljanja zaštitom okoliša i zaštite na radu.

El-Set je posvećen sigurnosti proizvoda i poštivanju obveza prema REACH-u i RoHS-u.